Honlappal kapcsolatos rendelkezések


Jelen weboldalt az Autó-Fort Kereskedelmi és Autójavító Kft. ("Autó-Fort Kft. ") nevében a Geronimo Web Ltd. üzemelteti. Szolgáltatásunk színvonalának fenntartása érdekében a Geronimo Web Ltd olyan  nem-intruzív analitikai eszközöket használ, amelyekkel nyomon követhető a weboldal látogatottsága és bizonyos felhasználói trendek. Ezek a statisztikai adatok nem tartalmaznak semmiféle, a Autó-Fort Kft. vagy a Geronimo Web Ltd által hozzáférhető személyes információt a weboldal használóival kapcsolatban.

A Geronimo Web Ltd Adatvédelmi Szabályzata az alábbi linken tekinthető meg:
https://www.geronimoweb.com/dealer-marketing-platform-privacy-policy/

2018. május 25.


Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről 2018.05.25-től


 AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) alapján, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679 Rendelet irányadó.

Az adatszolgáltatás önkéntes. Az adatkezelés célja az Adatkezelő által vállalt szolgáltatások és kötelezettségek teljesítése, jogok érvényesítése, az ügyfél, azonosítása, az ügyféllel való kereskedelmi célú kapcsolattartás és kommunikáció.

További személyes adatok kezelése törvényi felhatalmazáson alapulhat, amelynek célja jogszabályi kötelezettségek teljesítése.


Adatkezelési hozzájárulás a kereskedelmi ajánlatadással / megrendeléssel együtt ügyfél részéről aláírásra kerül.

Az Autó-Fort Kereskedelmi és Autójavító Kft. ("Autó-Fort Kft. ") mint adatkezelő, tiszteletben tartja az ügyfelek és a weboldalt meglátogató személyek személyhez fűződő jogait, és elkötelezett a felhasználók személyes adatainak védelme iránt.

A www.fordautofort.hu az Autó-Fort Kft. weboldala, melyen az Autó-Fort Kft. személyes adatokat gyűjthet és kezelhet, mely elősegíti az ügyféllel való kereskedelmi célú kapcsolattartást és kommunikációt. A weboldal egyes részei más társaság, így a FCE Credit Zrt. 1 szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatást tartalmaznak; ilyen oldalak esetében is az Autó-Fort Kft. az adatkezelő. Az Autó-Fort Kft. legfeljebb jogszabályi kötelezettségek teljesítése érdekében, vagy az Ön önkéntes hozzájárulásával osztja meg személyes adatait az FCE Credit Zrt.-vel, és a Ford Magyarország, mint importőrrel. 2

Az Autó-Fort Kft. marketing célú adatkezelés (pl.hírlevél küldés) nyilvántartási száma: NAIH-57469/2012.

Ön az Autó-Fort Kft. adatkezelésével kapcsolatban jogosult az adatok kijavítását vagy törlését kérni a számlán szereplő címen vagy az adatvedelem@autofort.hu email címen, illetve a székhelyünkre címzett levélben: Autó-Fort Kft. 1044 Budapest, Váci út 66-72.

A márkakereskedés weboldaláról a www.ford.hu átnavigáló oldalakra, tartalmakra a Ford Magyarország adatkezelési szabályai és használati feltételei vonatkoznak.


Cookie szabályzat


Tájékoztatjuk, hogy internetes oldalunk úgynevezett cookie-kat, azaz sütiket használ. A cookie-k a böngészésre használt eszközének paramétereiről, annak böngészőjéről, valamint az Ön esetleges beállításairól, korábbi látogatásairól tárolhatnak információkat, amennyiben ezt Ön kifejezetten jóváhagyja a weboldalra való első belépéskor, hogy ezáltal is jobb felhasználói élményt tudjunk nyújtani Önnek.

A cookie-k nem az üzemeltetőnél, hanem a felhasználó böngészésre használt saját eszközén kerülnek elhelyezésre, így a felhasználó az, aki teljes mértékben rendelkezik felettük.

Weboldalunk használatával Ön hozzájárul ahhoz, hogy honlapunk cookie-kat (sütiket) tároljon az Ön számítógépén. A süti beállítások módosításáról részletesen a böngésző súgójában talál információkat.

1 "FCE Credit Zrt.": a Magyarországon bejegyzett FCE Credit Hungária Zártköruen Muködo Részvénytársaságot jelenti (c.g.: 13-10-041080, székhelye: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 2. em.,)

2 "Ford Magyarország": a Magyarországon bejegyzett Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesíto Kft-ét jelenti (c.g.: 13-09-687689, székhelye: 2000 Szentendre, Galamb József u. 3.,).